– Emre Can har valgt Juventus

Emre Can skal ha bestemt seg.

5. jan 2018 kl 08.16 Arild Skjæveland

Transferguru Gianluca Di Marzio rapporterer at Emre Can har bestemt seg for å signere for Juventus, og vil forlate Liverpool når kontrakten hans går ut i sommer.

Di Marzio regnes som en av de aller sikreste kildene for overgangsstoff - spesielt når italienske klubber er involvert.

Den italienske storklubben har hatt møter med spillerens representanter, og Can skal ha bestemt seg. Han vil spille i Serie A neste sommer.

– Signerer når han får lov

Liverpool har tidligere utelukket at Can får forlate klubben i januar. Di Marzio skriver at 23-åringen vil signere for «Bianconeri» når han får tillatelse.

Spillerens kontrakt går ut 30. juni, men allerede nå kan han signere en avtale med en utenlandsk klubb. Juventus har gjort for vane å gjøre «kupp» med spillere på utgående kontrakt. De har sikret seg midtbanespillere som Andrea Pirlo, Paul Pogba, Sami Khedira på denne måten siden 2011.

«Tyskeren vil offisielt signere når han får tillatelse, men det virker som at alt nå er i sluttfasen. I de kommende dagene vil vi se om Liverpool vil være villig til å la spilleren gå nå siden de uansett vil miste ham, men det er en vanskelig. En ting er uansett sikkert, Emre Can har valgt Juventus», skriver han.

Can er fortsatt på samme avtale i Liverpool som han skrev under på da han kom til klubben for 9,75 millioner pund i 2014, og partene har ikke klart å komme til enighet om en forlengelse. Ifølge The Guardian skal kontrakten han er tilbudt hos Juve være på 85.000 pund i uka, i tillegg til en heftig signing-on fee.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]