Vender det døve øret til

Philippe Coutinho nekter å la seg overtale til å bli på Anfield.

5. jan 2018 kl 00.27 Einar Kvande

Paul Joyce i The Times skriver at Barcelona har bestemt seg for å øke sitt bud på Philippe Coutinho til 142 millioner pund, etter at Philippe Coutinho har nektet å akseptere Liverpools forsøk på å overtale han til å bli på Anfield ut sesongen.

Joyce skriver at de to klubbene nå er i kontakt med hverandre, via spillerens representanter, angående det som ligger an til å bli den tredje dyreste overgangen i historien.

Barcelona skal nå være villige til å betale omtrent 106 milloner pund umiddelbart, mens det resterende 36 millioner pund ikke lenger skal være linket til urealistiske klausuler som at Coutinho blir vinner av Ballon d'Or, men klausuler som synes overkommelige, som antall kamper han spiller for Barcelona og at den katalanske klubben vinner trofeer.

– Liverpool har de siste dagene forsøkt å overtale Coutinho til å bli værende, men problemet deres er at dette ikke handler om penger for spilleren. 25-åringen lot seg ikke overtale av en lovnad om en betydelig lønnsøkning, ikke engang til å bli værende ut sesongen. Han er oppsatt på å flytte til Nou Camp denne måneden, og han tror at en overgang vil skje snart, skriver Joyce.

The Times-journalisten melder at Barcelona-president Josep Maria Bartomeu leder an i kampanjen for å sikre seg Coutinho, og samtaler mellom klubbene finner nå sted ledet av spillerens agenter Kia Joorabchian og Giuliano Bertolucci.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]