Everton med én ny mann på skadelista

Blåtrøyene kommer til Anfield med nesten skadefri tropp

4. jan 2018 kl 13.18 Arild Skjæveland

Sam Allardyce har holdt sin pressekonferanse før FA cupmøtet på Anfield fredag kveld. Blåtrøyene har fortsatt Ross Barkley (hamstring), Ramiro Funes Mori (kne), Seamus Coleman (beinbrudd) og Leighton Baines (legg) ute med langtidsskader, men ellers ser det lyst ut for blåtrøyene.

– Michael Keane måtte sy noen sting i foten etter kampen mot Manchester United, og jeg tror det vil være for skummelt å risikere ham på fredag. Ellers er alle andre klare, sa Allardyce på pressekonferansen.

Amputert Liverpool-angrep

Jürgen Klopp skal ha sin pressekonferanse senere i dag, men allerede nå virker det klart at det er uaktuelt at Philippe Coutinho involveres. Samtidig har Mohamed Salah slitt med en lyskeskade, og mistet forrige kamp.

Salah og Sadio Mané har dratt til Ghana, der det er ventet at førstnevnte vil motta prisen som årets spiller i Afrika. Dersom noen av dem skal involveres fredag, blir det mest sannsynlig Mané.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]