– FA-cupen er veldig viktig for oss

Jordan Henderson forteller om en garderobe som ønsker å slå tilbake etter mandagens skuffelse.

27. jan 2018 kl 16.32 Arild Skjæveland

Kaptein Jordan Henderson var ikke med da Liverpools rekke med ubeseirede kamper stoppet på 18 på mandag. Mot West Bromwich i kveld er det ventet at han vil gjøre sitt comeback fra strekkskaden han pådro seg mot Arsenal like før jul.

– Vi føler på akkurat den samme frustrasjonen som supporterne har etter å ha tapt en kamp og mistet en mulighet. Forskjellen er at vi er ansvarlig for det, og har sjansen til å rette det opp igjen, skriver Henderson i kveldens kampprogram.

– Lag som har suksess svarer alltid på en positiv måte. Om du ser på oss forrige sesong, hadde vi kamper der snublet, men vi slo tilbake, og det har vært det samme denne sesongen. Vi graver oss ikke ned etter et tap.

FA-cupen satses på

Lagkapteinen, som har spilt 23 kamper denne sesongen, forteller om en bra reaksjon på treningsfeltet eter mandagens skuffelse.

– Reaksjonen etter mandag kveld fortalte meg det jeg trenger å vite. Guttene ville gjerne ha spilt igjen så treneren kom tilbake til Melwood dersom det var satt opp en kamp. Det er målet nå. Slik skal vi få Swansea ut av systemet. Kveldens kamp gir oss sjansen til å vise at vi er et lag som slår tilbake umiddelbart, skriver kapteinen.

– Det er en stor kamp for oss, og det er veldig viktig å få et positivt resultat. Jeg vet at det alltid er en diskusjon rundt FA-cupen og hvor viktig den er i den moderne fotballen, men jeg har aldri forstått den diskusjoenn. FA-cupen er veldig viktig for meg og alle andre i garderoben. Vi ønsker å vinne troféer for denne klubben, og FA-cupen er en av stor betydning.

Kampen mot West Bromwich har avspark kl. 20.45, og sendes på Viasat 4.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]