Får rundt 200 000 pund for 21-åring

Cameron Brannagan reiste til Oxford på mandag.

9. jan 2018 kl 09.01 Einar Kvande

Liverpool Echo skriver at Cameron Brannagan er i ferd med å fullføre sin permanente overgang til Oxford United.

Midtbanespilleren søker fast førstelagsfotball etter et frustrerende år for ham personlig, og er villig til å droppe ned på League One-nivå for å få det.

Echo forteller at Brannagan reiste til Oxford på mandag for å diskutere personlige betingelser, og det forventes at han vil signere en kontrakt for to og et halvt år på Kassam Stadium.

Lokalavisen på Merseyside skriver videre at Liverpool vil motta en overgangssum på rundt 200 000 pund for 21-åringen som har vært tilknyttet Anfield-klubben siden han var fem år gammel.

Brannagan spilte ni førstelagskamper for Liverpool i 2015/16-sesongen, etter at han fikk debuten som innbytter mot Bordeaux i Europa Lague.

Midtbanespilleren fikk et brudd i hånden i starten av sesongen, noe som førte til at han ikke fikk noe låneopphold i høst, etter at flere Championship-klubber hadde vist interesse før skaden.

Brannagan har nå mindre enn seks måneder igjen av kontrakten med Liverpool, og Oxford ser altså ut til å ha vunnet kampen om hans underskrift. Overgangen kan bli bekreftet allerede i dag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]