Gjør et siste forsøk på å få Keita tidlig

Liverpool har ikke gitt opp håpet om å at Naby Keita skal komme i januar.

7. jan 2018 kl 19.33 Arild Skjæveland

Normalt velinformerte Chris Bascombe i The Telegraph skriver at Liverpool kommer til å gjøre et siste forsøk på å sikre seg Naby Keita allerede i januar.

Liverpool har allerede kjøpt spilleren, som kommer neste sommer for en sum som er ventet å komme på 57 millioner pund.

Den tyske klubben vil beholde 22-åringen for å kvalifisere seg til Champions League for andre gang i klubbens korte historie, og har tidligere i vinter utelukket en slik løsning. Laget ligger per i dag på femteplass, men er kun to poeng bak Schalke 04 som ligger på andreplass bak Bayern München.

Spilleren vil til Anfield nå

Bascombe skriver videre at det virkelig usannsynlig at Liverpool vil lykkes, for klubben respekterer hvordan RB Leipzig håndterte forhandlinegne i sommer - men på grunn av den store pengesummen som kommer inn fra salget av Philippe Coutinho er de i en sterk finansiell posisjon til å komme med et nytt fristende bud.

Spilleren selv ønsker seg til Anfield, og RB Leipzig er slått ut av Champions League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]