SNART SOLGT:  Philippe Coutinho selges til Barcelona.

Coutinho blir Barca-klar på mandag

Da skal brasilianeren gjennom medisinsk sjekk og kontraktsignering.

Liverpool selger Philippe Coutinho til Barcelona for 142 millioner pund. Spilleren skal allerede være på plass i Spania, og var ventet på tribunen for å se sin nye klubb møte Levante på hjemmebane søndag ettermiddag.

Brasilianeren vil tjene 240.000 pund i uka i Barca, og får en utkjøpsklausul på 355 millioner pund. I Liverpool tjente han 150.000 pund i uka, og høyere lønn var en av tingene klubben ville lokke med for at han skulle bli ut sesongen.

Blir klar på mandag  

John Cross i The Mirror skriver at avtalen vil bli sluttført og bekreftet på mandag. Da skal Phil gjennom den medisinske sjekken.

Marca rapporterer at spilleren skal gjennomgå den medisinske sjekken, deretter skrive under kl. 12.30, presenteres på Camp Nou kl. 13.30, og stille på pressekonferanse som Barcelona-spiller kl. 14.30.  

Han kan få sin debut i torsdagens møte med Celta Vigo i Copa del Rey.