Gomez forklarer hvorfor Lallana har vært sårt savnet

– Han er som en hai, sier Joe Gomez.

11. jan 2018 kl 21.33 Arve Corneliussen

Joe Gomez, som har vært lagkamerat med Adam Lallana siden sommeren 2015, lovpriser midtbanespilleren for måten han presser på i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Han gjør det (å presse, journ. anm) alltid rett. Det betyr ikke bare at han løper mye, men også hvordan han timer løpene. Han lukter det: Når en hai lukter blod, angriper den – når Lallana ser at det er en løs eller slurvete pasning, er han der for å straffe deg med en gang, roser Gomez.

I midten av preseason pådro Lallana seg en alvorlig hamstringskade. 29-åringen har nå vært en del av Jürgen Klopps to siste startoppstillinger.

Ifølge Gomez, er lagkameratene sjeleglade for å ha arbeidshesten tilbake i laget.

– Når han ikke vinner ballen, gir han en annen mulighet til å vinne den med presset sitt. Det er enormt viktig for måten manageren vil spille på, sier Gomez, og legger til:

– Han gir oss veldig mye, og er en av de beste i Premier League på det han gjør. Jeg tror ikke det er så mange som har de naturlige ferdighetene med begge bein som han har. Alle vet at han har en Cruyff-vending i seg, men han er også veldig smart med ballen. Han kan drible til hvilken side han vil – det er en naturlig egenskap.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]