Har ikke signert noe med Juventus

Emre Can snakker fortsatt med Liverpool.

15. jan 2018 kl 23.48 Arild Skjæveland

30. juni går Emre Cans kontrakt ut. Tyskeren kan da gå gratis til hvilken klubb han selv ønsker. Ifølge rapportene som kommer fra Italia er det Juventus, og det har blitt antydet at han allerede har signert en avtale som tar han til Torino til sommeren.

Det avviser spilleren selv.

– Agenten min tar seg av alt, men jeg er her til sommeren. Jag har ikke signert noe med Juventus eller noen. Jeg snakker med alle, sier Can til Liverpool Echo.

Snakker med Liverpool

Jürgen Klopp har flere ganger uttalt seg om situasjonen til sin landsmann, og håper at partene kan komme til enighet. 24-åringen krever en utkjøpsklausul - noe Liverpool ikke vil gå med for i frykt for at også andre spillere skal kreve det når de fornyer sine avtaler.

– Selvsagt snakker jeg med Liverpool. Jeg har fortsatt kontrakt her. Det er en utrolig kamp, så hva kan jeg si? Agenten min tar seg av resten. Jeg konsentrerer meg bare om sesongen, hvordan jeg spiller, og fotballen. Jeg vil gi alt for dette laget, sier midtbanespilleren.

Storspilte mot City

Emre Can var av banens beste spillere i 4-3 seieren over Manchester City på søndag.

– Det var utrolig. Se hvordan vi presset. Jeg synes det var vår beste kamp. Vi spilte mot Manchester City, ikke glem det! Vi var alltid frempå, alle presset, og alle gjorde en glimrende jobb. Jeg aner ikke hvor mange kilometer vi løp.

– Om andre lag så oss spille slik, vil vi få mye respekt, og vi kan ta med oss mye selvtillit fra dette. Du trenger ikke å plukke ut én spiller. Alle leverte, og gjorde en stor jobb. Andre lag som så oss vil tenke «oh, wow». De vil se at vi er et sterkt lag, men det er bare én kamp, og vi må holde det gående. Swansea er neste.

Livet etter Coutinho

En spiller som ikke hadde utkjøpsklausul i sin kontrakt, men fikk forlate Liverpool denne måneden, var Philippe Coutinho.

– Phil er en spiller i verdensklasse, men vi har også tidligere spilt mange kamper uten ham som har vært veldig bra. Det var det samme mot City, sier Can.

– Vi vil selvsagt savne ham. Vi vil savne målene, og å ha han som lagkamerat, men vi må bare fortsette.

Han trekker frem Alex Oxlade-Chamberlain, som scoret sitt tredje ligamål for sesongen.

– Alex var strålende. Han har spilt som ving hele livet, men mot Manchester City spilte han som en nummer 8, og du kunne se at han er en utrolig spiller. Han er rask, en god takler, og kan score mål.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]