– Jeg ga alt for Liverpool

Philippe Coutinho mener at han gjorde alt som det var mulig for ham å gjøre i de fem årene han var i Liverpool.

8. jan 2018 kl 09.48 Einar Kvande

Daily Mail har fulgt Philippe Coutinho på nært hold de siste dagene, og beskriver lårskaden som holdt brasilianeren ute av kampene mot Burnley og Everton som reell.

Avisen opplyser at Coutinho fikk behandling for skaden i London så sent som fredag morgen.

– Jeg er noen få dager unna å kunne spille igjen. Jeg gleder meg til å ha ballen i beina igjen, sa Coutinho til avisen på fredag.

– Jeg ga alt. Jeg ga 100 prosent den tiden jeg spilte for Liverpool, sier brasilianeren.

Mange som skal takkes

– I fem år gjorde jeg alt som det var mulig for meg å gjøre. Jeg elsker klubben, men det var på tide med et nytt eventyr, forklarer han ønsket om å spille for Barcelona.

– Jeg har så mange minner, og jeg har så mange mennesker å takke i Liverpool. Jeg er blitt en bedre spiller. Det er slik jeg tenker.

– Jeg forstår størrelsen på utfordringen jeg har foran meg, hvor dyr denne overgangen er, og hvordan denne overgangen blir sett på. Men det handler om ambisjoner og drømmer. Jeg ønsker å spille sammen med de beste spillerne i verden.

– Men jeg kommer til å returnere til Liverpool for å ta farvel med mine lagkamerater, staben og folkene som hjalp meg og min familie. Jeg skylder dem mye. Nå ser jeg fremover. Det var på tide at dette skjedde. Ja, det var det.

– Jeg har ikke sovet mye denne uken. Nå kan jeg endelig sove.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]