Suarez hadde en finger med i spillet

Klokken 08.00 i dag startet Philippe Coutinho på sin medisinske sjekk hos Barcelona.

8. jan 2018 kl 08.55 Einar Kvande

Presidenten til Barcelona, Josep Maria Bartomeu, spurte Luiz Suarez hvilket hotell han trodde Philippe Coutinho ville foretrekke å bo på ved ankomst Barcelona.

– Nei, president, han trenger ikke bo på hotell. Jeg har allerede kjøpt hus til ham, lød svaret fra Suarez, ifølge Daily Mail.

Huset ligger i bydelen Bellemar i den lille badebyen Castelldefels ved kysten utenfor Barcelona. Fra husene i åsene har man utsikt ut over fire mil med sandstrand.

– Luis så at huset ved siden av hans hus ble tilgjengelig på markedet. Han visste ikke med sikkerhet at jeg ville komme, men han likte tanken på å ha meg som nabo. Det var en fin gest. Vi har sett bildene, og utsikten er fantastisk. Jeg har kontakt med Luis hele tiden, og nå ser jeg frem til å se nærmere på eiendommen sammen med familien min. Jeg vet Luis vil hjelpe oss med å føle oss som hjemme, sier Coutinho om saken.

En annen som bor i nabolaget er Lionel Messi.

Intervjuet av Barca TV

Coutinho er allerede blitt intervjuet av Barca TV.

– Jeg er veldig, veldig glad. Jeg har alltid sagt at det er en drøm som jeg lever nå, og jeg er veldig glad for å være her. Det å være i stand til å spille for denne klubben, vinne titler og gjøre fansen lykkelig.

– Jeg spiller alltid med glede. Det er utrolig at jeg nå skal bo sammen med mine idoler. Spillere som har en stor historie. Fotballspillere som Leo Messi, Luis Suarez, Iniesta, Pique, Busquets. Jeg er veldig glad for at jeg skal spille på lag med dem, kan lære av dem, og vinne sammen med dem.

Coutinho vil signere en kontrakt for fem og et halvt år med Barcelona senere i dag. 25-åringen så sin nye klubb slå Levante 3-0 på Nou Camp i går, og kan debutere allerede mot Celta Vigo på torsdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]