Prøvde å låne tilbake Coutinho ut sesongen

Barcelona sa nei. Daily Mail har vært med på innsiden.

7. jan 2018 kl 23.59 Arild Skjæveland

Daily Mail har fått et unikt innsyn i overgangen til Philippe Coutinho fra Liverpool til Barcelona. Avisens sportssjef Lee Clayton med fotograf har fulgt Coutinho, hans familie og agent de siste dagene - og fulgt hele prosessen.

Det viser seg at avtalen nesten var klar allerede torsdag.

Ville låne Coutinho

Fenway Sports Group var motvillig til å selge sin største stjerne til Barcelona, men hadde foreslått et salg der Liverpool fikk låne spilleren tilbake resten av sesongen, ettersom han ikke kan spille Champions League for sin nye klubb. Det sa Barca nei til.

– Det handler ikke om pengene. Det er sjansen til å bo og spille for Barcelona, sier Coutinho til Daily Mail.

Ville ikke forlatt Liverpool for noen annen klubb

Coutinho tror Liverpool vil klare seg bra, også uten ham.

– De er i en god posisjon, med veldig, veldig gode spillere. Signeringen av Virgil van Dijk er et signal, og Mo Salah er en strålende fotballspiller. Jeg gleder meg til å se dem vinne troféer og feire deres suksess. Jeg ville ikke forlatt Liverpool for noen annen klubb, men Barcelona er noe annet. Det er en drøm, og et magisk sted for meg.

– Da jeg var ung så jeg Ronaldinho spille, og gjøre magi. Nå har de Messi som gjør det samme, sier han.

Les hele saken, og se bildene fra innsiden hos Daily Mail.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]