– Jeg har slitt med selvtilliten

Sadio Mané tror at scoringen mot Burnley vil gjøre underverker for ham, etter at han har slitt med dalende selvtillit denne sesongen.

3. jan 2018 kl 18.16 Einar Kvande

Mané ga Liverpool ledelsen på vakkert vis på Turf Moor første nyttårsdag. Scoringen var bare hans andre Premier League-scoring siden august, etter en høst som ble oppstykket grunnet utvisningen mot Manchester City og hamstringproblemer etter landslagsspill for Senegal.

– Den scoringen var viktig for meg selv og laget, fastlår han til Liverpool Echo.

– Jeg gjør mitt beste for å hjelpe laget, men det har ikke vært lett. Det har faktisk vært veldig vanskelig. Jeg håper dette skal gi meg mer selvtillit til å hjelpe laget, sier afrikaneren.

Mané var den som scoret nest flest mål i Liverpool forrige sesong, men han har kommet i skyggen av Philippe Coutinho, Mohamed Salah og Roberto Firmino denne sesongen.

Men selv om det har skortet på selvtilliten har senegalseren bidratt med fire mål og to målgivende pasninger på sine siste sju kamper.

Flyr til Ghana i morgen

Mané og Salah reiser til Ghana med privatfly i morgen, for å være tilstede under kåringen av årets spiller i Afrika. Liverpool-duoen utgjør to av tre kandidater til tittelen. Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang er den tredje kandidaten.

Duoen vil være tilbake i Liverpool fredag morgen, i tide til Liverpools kamp mot Everton i FA-cupens 3. runde. Men Salah må trolig stå over kampen uansett, på grunn av en lyskeskade.

Kampen mot Everton kan bli debuten til Liverpools nye midtstopper til 75 millioner pund, Virgil van Dijk. Mané kjenner nederlenderen godt fra tiden i Southampton sammen.

– Han er en stor spiller. Jeg tror han vil være til hjelp for laget vårt, sier senegalseren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]