USIKKER FRAMTID:  Simon Mignolet er ikke fornøyd med at han igjen har mistet plassen som førstekeeper i Liverpool.

Mignolet vurderer Liverpool-framtiden:– Jeg kan ikke miste mer tid

Simon Mignolet er ikke fornøyd med å ha blitt vraket til kampene mot Everton og Manchester City, og forteller om samtalene med Klopp.

Simon Mignolet mistet igjen plassen til Loris Karius i kampene mot Everton i FA-cupen og mot Manchester City nå på søndag. Samtidig gjorde Jürgen Klopp det klart at det nå er opp til Karius å ta sjansen og etablere seg som ny førstekeeper i klubben. 

Mignolet, som kom til klubben fra Sunderland i 2013, nekter for ryktene om at han har hatt en krangel med Jürgen Klopp, men innrømmer at han nå vurder sin framtid i klubben. 

– Jeg hørte de ryktene også, men det er absolutt ikke noen sannhet i det. For ti dager siden hadde jeg en samtale med Klopp etter kampen mot Burnley. I juleperioden roterte vi på nytt, og jeg synes ikke det er noen god situasjon for en keeper.

– Klopp fortalte meg da det han sa til alle på søndag før og etter kampen. Selvsagt er jeg ikke fornøyd med det, men det falt absolutt ikke noen harde ord mellom oss, sier Simon Mignolet ifølge Liverpool Echo.  

– Selvsagt er jeg ikke fornøyd

To ganger tidligere har Mignolet blitt vraket til fordel for Brad Jones og Loris Karius, før han gjenvant plassen. Men siden Klopp nå skal være på jakt etter ny keeper til sommeren, er belgieren igjen under press. 

Etter alt som har skjedd denne sesongen, vet jeg hvor jeg står og situasjonen har blitt klarere for meg.Simon Mignolet

– Klopp fortalte meg det ærlig og personlig i en samtale. Selvsagt er jeg ikke fornøyd med det, men jeg må alltid respektere managerens beslutning. Etter alt som har skjedd denne sesongen, vet jeg hvor jeg står og situasjonen har blitt klarere for meg.

– Så spilte vi mot Everton i FA-cupen og etter en lang pause kom kampen mot Manchester City. Så jeg hadde en tanke om hva som kom til å skje og den viste seg å være riktig. Jeg prøver alltid å holde meg stille og rolig. Tidligere har jeg kommet tilbake sterkere fra slike situasjoner. Men jeg må selvsagt også tenke på min egen framtid.

– Det eneste jeg kan gjøre er å fokusere på treningene og gjøre mitt beste. Jeg er 30 år og det er VM til sommeren. Situasjonen kan ikke ta for lang tid, det er klart. Jeg kan ikke miste mer tid, sier Mignolet.

Del

Simon Mignolet

13.02.2018 22:17

Fikk spørsmål om Mignolets fremtid

Jürgen Klopp hadde svaret klart da han ble spurt om Simon Mignolets Liverpool-karriere er så godt som over.

09.02.2018 18:01

Chili for Simon

04.02.2018 20:51

– Vi fortjente ikke dette

Loris Karius

24.02.2018 09:31

– West Ham er blitt bedre under ny manager

Loris Karius mener at The Hammers har kvalitet i angrepsrekka.

23.02.2018 10:44

– Formen blir stadig bedre

Optimistiske toner fra Loris Karius foran møtet med West Ham.

13.02.2018 19:02

Keepervalget er tatt

Jürgen Klopp har bestemt seg for hvilken keeper som skal stå i mål mot Porto.

Siste Til vår nyhetsoversikt
25.02.2018 kl 16:21

På tredjeplass igjen

To av Liverpools rivaler til topp fire-plassene vant sine kamper i dag, men Chelsea tapte terreng.

+
25.02.2018 kl 16:09

Clyne spiller for U23-laget

Nathaniel Clyne spiller sin første kamp for sesongen etter åtte måneder ute med ryggskade, når Liverpool U23 gjester Stoke i ettermiddag. Vi følger kampen.

+
25.02.2018 kl 11:59

Klopp frykter at flere spillere skal få influensa

Tre Liverpool-spillere lå hjemme utslått av influensa da de røde slo West Ham 4-1 på Anfield i går.

+
25.02.2018 kl 10:03

– Vi har alt å spille for

Liverpool U23 spiller avgjørende kamp i Premier League Cup mot Stoke, og har et nederlag fra tidligere i sesongen å hevne.

+