USIKKER FRAMTID:  Simon Mignolet er ikke fornøyd med at han igjen har mistet plassen som førstekeeper i Liverpool.

Mignolet vurderer Liverpool-framtiden:– Jeg kan ikke miste mer tid

Simon Mignolet er ikke fornøyd med å ha blitt vraket til kampene mot Everton og Manchester City, og forteller om samtalene med Klopp.

Simon Mignolet mistet igjen plassen til Loris Karius i kampene mot Everton i FA-cupen og mot Manchester City nå på søndag. Samtidig gjorde Jürgen Klopp det klart at det nå er opp til Karius å ta sjansen og etablere seg som ny førstekeeper i klubben. 

Mignolet, som kom til klubben fra Sunderland i 2013, nekter for ryktene om at han har hatt en krangel med Jürgen Klopp, men innrømmer at han nå vurder sin framtid i klubben. 

– Jeg hørte de ryktene også, men det er absolutt ikke noen sannhet i det. For ti dager siden hadde jeg en samtale med Klopp etter kampen mot Burnley. I juleperioden roterte vi på nytt, og jeg synes ikke det er noen god situasjon for en keeper.

– Klopp fortalte meg da det han sa til alle på søndag før og etter kampen. Selvsagt er jeg ikke fornøyd med det, men det falt absolutt ikke noen harde ord mellom oss, sier Simon Mignolet ifølge Liverpool Echo.  

– Selvsagt er jeg ikke fornøyd

To ganger tidligere har Mignolet blitt vraket til fordel for Brad Jones og Loris Karius, før han gjenvant plassen. Men siden Klopp nå skal være på jakt etter ny keeper til sommeren, er belgieren igjen under press. 

Etter alt som har skjedd denne sesongen, vet jeg hvor jeg står og situasjonen har blitt klarere for meg.Simon Mignolet

– Klopp fortalte meg det ærlig og personlig i en samtale. Selvsagt er jeg ikke fornøyd med det, men jeg må alltid respektere managerens beslutning. Etter alt som har skjedd denne sesongen, vet jeg hvor jeg står og situasjonen har blitt klarere for meg.

– Så spilte vi mot Everton i FA-cupen og etter en lang pause kom kampen mot Manchester City. Så jeg hadde en tanke om hva som kom til å skje og den viste seg å være riktig. Jeg prøver alltid å holde meg stille og rolig. Tidligere har jeg kommet tilbake sterkere fra slike situasjoner. Men jeg må selvsagt også tenke på min egen framtid.

– Det eneste jeg kan gjøre er å fokusere på treningene og gjøre mitt beste. Jeg er 30 år og det er VM til sommeren. Situasjonen kan ikke ta for lang tid, det er klart. Jeg kan ikke miste mer tid, sier Mignolet.

Del

Simon Mignolet

26.04.2018 23:47

– Å gi opp er ikke et alternativ

Simon Mignolet om livet som andrekeeper, fremtiden, Salah og sine arbeidsoppgaver.

08.04.2018 13:46

Mener Karius kan takke Mignolet for sin gode utvikling

Visekaptein James Milner tror Loris Karius sin gode form skyldes hard konkurranse om keeperplassen.

27.03.2018 17:01

Tar avgjørelsen etter VM

Simon Mignolet har bestemt seg for å vente til etter VM i Russland før han tar en avgjørelse om han fortsetter karrieren i Liverpool eller ei.

Loris Karius

08.05.2018 23:51

Karius tildelt pris

Den tyske keeperen har vunnet «German Football Ambassador Award».

29.04.2018 09:38

– Vi ligger fortsatt godt an til en topp fire-plassering

Loris Karius mener det ikke er noen grunn til panikk selv om Liverpool bare klarte å ta ett poeng mot Stoke.

24.04.2018 00:21

– Normalt å være nervøs før slike kamper

Loris Karius har ingen problemer med å innrømme at storkampen får fram nervene.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.08.2018 kl 21:44

Klar for å la Karius dra

Det er samtaler mellom Liverpool og tyrkisk klubb.

+
19.08.2018 kl 18:39

Ingen kontraktsforhandlinger med Robertson med det første

Ny kontrakt for Andy Robertson blir først aktuelt neste sommer.

+
19.08.2018 kl 17:08

United tapte etter Citys maktdemonstrasjon

Nå er det kun Liverpools bortemøte med Crystal Palace som gjenstår i runde to.

+
19.08.2018 kl 13:44

Rød til 2023 og lånt ut

Liverpool FC bekrefter ny kontrakt og utlån.

+