Kjenner fortsatt ubehag i ankelen

Alberto Moreno er usikker på når han kan spille kamp igjen.

24. jan 2018 kl 16.25 Einar Kvande

Alberto Moreno føler fortsatt ubehag i ankelen han skadet mot Spartak Moskva tidlig i desember, men gleder seg likevel over at han omsider er i stand til å trene sammen med resten av spillergruppen.

– Den gode nyheten er at ankelen føles bedre for hver dag, sier venstrebacken i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Greia med ankelen er at det er en del av kroppen din som du alltid legger full tyngde på, og det gjør det hele litt mer komplisert, fortsetter 25-åringen.

– Jeg føler fortsatt at ankelen ikke er helt som den skal være, men den blir bedre for hver dag, og det som er bra er at jeg nå er tilbake i trening med resten av gruppen.

– Vi venter bare på at det lille ubehaget jeg kjenner skal forsvinne. Da vil jeg være klar til å spille kamper igjen.

Rekker ikke WBA

Moreno ønsker ikke å sette noen dato for et comeback på førstelaget, men tror at FA-cupkampen mot West Bromwich i helgen kommer for tidlig.

– Jeg vet ærlig talt ikke når jeg vil være tilbake. Men det vil være manageren som bestemmer eksakt når jeg skal komme tilbake. Før den tid ønsker jeg å sørge for at jeg er 100 prosent skadefri.

– Du ønsker ikke å prestere dårligere enn du gjør når du er helt skadefri, så for meg handler det nå om å komme i form igjen slik at jeg blir 100 prosent, da jeg ikke ønsker å skuffe folk.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]