Markovic kan ende i Russland

Spartak Moskva er ute etter Liverpools glemte mann.

24. jan 2018 kl 14.57 Arild Skjæveland

Lazar Markovic ble aldri solgt i fjor sommer, og har vært i Liverpool hele sesongen. Der har han kun blitt observert på treningsbilder, for denne sesongen har han kun vært i én førstelagstropp.

Det var i ligacupen mot Leicester, da de helrøde røk ut. Han ble sittende på benken gjennom hele kampen.

Han er så langt ute i kulden at det eneste han har spilt av fotballkamper denne sesongen er én U23-kamp. Det var da Liverpool U23 slo Tottenham i september. Der hadde han én målgivende til Harry Wilson, og spilte kun litt over en time.

Ønsket i Russland

James Pearce melder at Spartak Moskva har signalisert at de ønsker seg serberen. 23-åringen er på ingen måte i Jürgen Klopps planer, og skal ha akseptert at han må finne seg en ny klubb i januar for å få fart på karrieren.

Liverpool ønsker bud på spilleren som har 18 måneder igjen av sin kontrakt. Også West Bromwich skal vurdere vingen, skriver Pearce.

Kom for 20 millioner pund

Markovic kom til Liverpool i juli 2014, da klubben la 20 millioner pund for han etter salget av Luis Suarez. Han scoret tre mål på 34 kamper i 2014-15 sesongen, men har ikke spilt en kamp for de helrøde siden seieren over Queens Park Rangers i mai 2015.

Han ble lånt ut til Fenerbahce og Sporting Lisboa, før han hadde et vellykket låneopphold i Hull City under Marco Silva i andre halvdel av forrige sesong.

I fjor sommer var det interesse fra Watford, Fiorentina og Zenit St. Petersburg, men ingen klubb ville betale de 16 millioner pundene som Liverpool krevde, eller betale for et låneopphold.

Nå kan Spartak Moskva bli hans neste klubb.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]