Tre U23-spillere kan bli lånt ut

Neil Critchley kan miste tre spillere fra U23-troppen i løpet av januar.

24. jan 2018 kl 14.38 Arild Skjæveland

Cameron Brannagan har blitt solgt, mens Matty Virtue og Corey Whelan har blitt lånt ut i januar. Før overgangsvinduet stenger om en uke kan Neil Critchley miste ytterligere tre spillere fra sin U23-tropp.

– Flere utlån er en mulighet, sier U23-sjefen til Liverpool Echo.

Trio kan bli utlånt

Harry Wilson, Ovie Ejaria og Lloyd Jones er tre spillere som kan bli lånt ut i løpet av de neste dagene.

– Du ser på Harry, Ovie, og så har vi fortsatt Lloyd her for øyeblikket. De kunne vært tre som vil komme på radaren til andre klubber. Det er mye å ta hensyn til. Det som skjer på førstelaget vil ha innvirkning på hvem som blir og hvem som går, sier Critchley videre.

– Om de blir lånt ut er det strålende. Om ikke, og de fortsetter å spille bra her, så vil de banke på døren. De er i en god situasjon for øyeblikket, og det er ingen hast. Vi får se hva som skjer den neste uken.

En som trolig ikke blir lånt ut igjen, er Toni Gomes. Han returnerte til klubben 1. januar, etter at låneoppholdet i Forest Green Rovers ble avsluttet ved årsskiftet.

– Jeg tror han vil bli. Han har allerede fått den erfaringen med utlån. Toni kommer til å bli en nyttig spiller for oss i den andre halvdelen av sesongen.

U18-spillere kan få sjansen

Om spillere lånes ut, vil andre spillere bli flyttet opp fra Steven Gerrards U18-tropp.

– Jeg er sikker på at noen av de guttene vil bli flyttet opp til oss. Det er den naturlige utviklingen for dem. Det var det samme forrige sesong med Herbie Kane, Yan Dhanda og Conor Masterson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]