Klatret på tabellen

Chelsea snublet stygt på hjemmebane og falt ned til fjerdeplass.

31. jan 2018 kl 22.57 Marius Rabben

Antonio Contes mannskap gikk på et sjokkerende 0–3-tap mot Bournemouth i hovedstaden, der gjestene scoret samtlige mål etter pause.

Callum Wilson ga sørkystlaget ledelsen etter 51 minutter, mens Junior Stanislas og Nathan Aké havnet i målprotokollen etter 64 og 67 minutter.

Resultatet betyr at Liverpool, med tremålsseier i Huddersfield tirsdag, overtar tredjeplassen på bedre målforskjell.

OVERRASKET:
OVERRASKET:  Bournemouth knuste Chelsea i London på deadline day.

Begge lag har nå 50 poeng etter 25 runder, men de røde har to plussmål mer. Liverpool står med imponerende 57 scoringer – kun slått av Manchester City – og 29 baklengs mot Chelseas 45–19.

Debut for Sturridge

To poeng bak ligger Tottenham, som vant 2–0 over Manchester United på Wembley. Dermed har Liverpool bare tre poeng opp til José Mourinhos lag på andreplass.

Ligaleder Manchester City vant oppskriftsmessig 3–0 hjemme mot West Bromwich, etter mål av Fernandinho, Kevin De Bruyne og Sergio Agüero. Daniel Sturridge kom inn til sin Albion-debut med tolv minutter igjen på kampuret, på stillingen 2–0.