Klopp regner duo som tvilsomme også til derbyet

Fredag kveld spiller Liverpool hjemme mot Everton i FA-cupens tredje runde. Det kan bli uten Mohamed Salah og Philippe Coutinho.

1. jan 2018 kl 22.26 Einar Kvande

Både Philippe Coutinho og Mohamed Salah ble skadet i lørdagens 2-1 seier over Leicester, og var ikke aktuelle for dagens kamp mot Burnley på Turf Moor.

Coutinho har fått en liten lårskade, mens Salah sliter med en lyskestrekk. Duoen vil bli undersøkt foran cupderbyet. For Salahs vedkommende blir dette gjort etter at han kommer hjem fra prisutdeling i Ghana kvelden før cupkampen.

– Phil og Mo er skadet. Det er ikke snakk om store skader, men nok til at de ikke kunne spille i dag. De er også tvilsomme - de må i alle fall minst regnes som tvilsomme - til Everton-kampen, sa Jürgen Klopp til pressen etter 2-1 seieren over Burnley.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]