City har viktige spillere ute med skader

Pep Guardiola må unnvære to viktige brikker i kampen mot Liverpool.

12. jan 2018 kl 15.51 Einar Kvande

Liverpool-kampen kommer for tidlig for City-stopper Vincent Kompany. I tillegg er Gabriel Jesus uaktuell til kampen. Han fikk en kneskade i den målløse kampen mot Crystal Palace på nyttårsaften.

– Han var i Barcelona denne uken. Jeg tror han er 2-3 uker å være tilbake. Kanskje rekker han kampen mot Basel i Champions League, uttalte Pep Guardiola om Jesus under sin pressekonferanse i dag.

Viktig kamp

City er ubeseiret i Premier League denne sesongen, men møter også et Liverpool-lag som er ubeseiret på sine siste 17 kamper.

– Liverpool er en veldig viktig kamp for oss. Vi må innse at vi er i stand til å oppnå store ting denne sesongen, og da er vi inne i en viktig periode i sesongen nå.

– Jeg møtte Jürgens lag da jeg var manager i Bayern München, og han er en fyr som alltid satser offensivt, uten noen form for frykt.

– Liverpool har fordelen av å spille på Anfield, så jeg forventer ikke å møte et lag som vil vente på hva som skal skje. Jeg er ganske sikker på at han vil forsøke å spille sitt eget spill, og jeg tror det vil bli en god kamp.

– Forhåpentligvis klarer vi å gjøre det bedre enn da vi var der forrige sesong. Det er målet vårt, og da må vi også vise mot. Dette er den type kamp som viser hvilken mentalitet du har. Livet går videre neste dag. Vi må bare forsøke å spille vårt eget spill.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]