Krangelen mellom Firmino og Holgate kan få etterspill

Mason Holgate dyttet Roberto Firmino opp på tribunen, noe som fikk brasilianeren til å tenne på alle pluggene.

6. jan 2018 kl 00.30 Einar Kvande

Mason Holgate var heldig som slapp gult kort i situasjonen der han dyttet Roberto Firmino opp på tribunen med vilje, og Liverpool-spissen var rasende etter hendelsen og slang med leppa til Holgate.

– Klubben og spilleren vil samarbeide helt og holdent med de relevante myndigheter for å sørge for at fakta kommer på bordet på en skikkelig måte dersom det blir ansett som nødvendig og det blir bedt om det. Mens prosessen pågår vil vi ikke kommentere dette ytterligere, uttaler en talsmann for Liverpool FC, ifølge James Pearce i Liverpool Echo.

Også Everton-manager Sam Allardyce var ordknapp om hendelsen.

– Jeg sier ikke noe til dere til systemet som skal finne ut slike ting har funnet ut hva som skjedde eller ikke skjedde. Jeg er her for å snakke om fotball. Alt annet får de relevante myndighetene ta seg av, sa Allardyce.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]