Låner ut Virtue

Liverpool låner ut midtbanespilleren Matthew Virtue ut sesongen.

11. jan 2018 kl 13.22 Einar Kvande

Notts County bekrefter på sine offisielle nettsider at de har lånt midtbanespilleren Matthew Virtue fra Liverpool ut sesongen.

20-åringen håper dermed å få sin første smak på seniorfotball etter å ha vært fast inventar på Liverpools U23-lag.

– Dette er en stor mulighet for meg. Det er mitt første låneopphold. Jeg trenger å spille kamper på førstelagsnivå, og dette er et perfekt sted for meg, med manageren og rutinerte spillere i stallen, sier Virtue til Notts Countys hjemmeside.

– Å komme hit å jobbe med Kevin Nolan var en viktig årsak. Jeg ønsker å være en målscorende midtbanespiller og jeg tror jeg kan lære mye under ham. Han har sett meg spille og vet hva jeg kan bidra meg i laget, sier han videre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]