Liverpool fordømmer Flanagans handlinger

Jon Flanagan kan nå også vente seg straff fra klubben etter onsdagens dom.

17. jan 2018 kl 14.08 Arve Vassbotten

Liverpools forsvarsspiller Jon Flanagan ble onsdag dømt til betinget fengsel og samfunnstjeneste for overfallet på sin egen kjæreste like før jul i fjor.

25-åringen har tidligere innrømmet hendelsen som skjedde på Duke Street i Liverpool natt til 22. desember i fjor, der Flanagan dyttet kjæresten i en vegg ved flere anledninger og også sparket henne da hun lå nede.

Liverpool FC har nå kommet med en uttalelse i saken.

Får intern straff

– Vi fordømmer, på aller sterkeste måte, spillerens handlinger som førte fram til denne dommen. Vi har uttrykt for han hvor skuffet og sinte vi er over at han ikke har klart å leve opp til verdiene til Liverpool Football Club i dette tilfellet, sier en talsperson for klubben ifølgeLiverpool Echo.

Klubbens talsperson sier videre at de har ventet på at det skulle falle dom i saken før de bestemmer seg for interne disiplinære tiltak. Men sier at han nå også vil få straff internt i klubben.

Flanagan blir dømt til 12 måneder betinget fengsel, og slipper dermed å sone, men må deriblant ha 15 dager med «rehabiliterings aktiviteter». Han får også 40 timer med samfunnstjeneste.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]