Liverpool U23 - Charlton U23 4-1:Overbevisende seier for U23

Bobby Adekanye scoret to ganger da Liverpool vant i Premier League cup.

21. jan 2018 kl 16.04 Arve Vassbotten

Liverpool U23 vant overbevisende med 4-1 i møte med Charlton i Premier League cup søndag.

Den tidligere Barcelona-spilleren Bobby Adekanye scoret de to første målene for Liverpool i første omgang.

Etter at Liverpool hadde dominert stort og hatt tre store sjanser de første 15 minuttene sørget Adekanye for ledelse etter 19 minutter.

Etter 40 minutter scoret han sitt andre etter nydelig framspill fra Herbie Kane, som var i storslag i kampen.

Charlton reduserer på overtid i første omgang, men klarte aldri å utnytte boosten det ga inn til pause.

Toni Gomes, som nylig returnerte fra et låneopphold i Forest Green Rovers, økte til 3-1 etter 50 minutter. Igjen var det Herbie Kane som sto for et strålende forarbeid. Gomes fikk en enkel oppgave med å banke ballen i nettet med Charltons keeper er helt utspilt.

Like etter 3-1 økte Harry Wilson til 4-1 etter 53 minutter. Det var hans 14. scoring for sesongen. Wilson ble spilt igjennom og var iskald alene med keeper.

Liverpool er er i gruppe G med Bristol City, Charlton Athletic og Stoke City. Både Stoke, Bristol og Liverpool har nå 7 poeng hver etter at lagene har spilt fire kamper. De to beste fra hver gruppe kvalifiserer seg til utslagsrunden.

Liverpool U23:Kelleher, Masterson, Juanma, Johnston, Alves (Longstaff 33), Kane, Dhanda, Ejaria, Gomes, Wilson, Adekanye.