– En veldig god beslutning å låne ut Grujic

Jürgen Klopp tror både Marko Grujic og Liverpool vil tjene på låneoppholdet.

21. jan 2018 kl 13.30 Arve Vassbotten

Lørdag fikk Marko Grujic sin første kamp på utlån for Cardiff da klubben spilte 0-0 mot Sheffield Wednesday. Grujic startet kampen, og hadde blant annet et farlig skuddforsøk etter en halvtimes spill. Han ble byttet ut etter 78 minutter.

Da låneavtalen ble inngått gjensto det 19 Championship-kamper denne sesongen. Dersom Grujic ikke spiller i 14 av dem vil Cardiff måtte betale Liverpool, bekreftet manager Neil Warnock til BBC.

Fantastisk utvikling

Klopp understreker også viktigheten av at serberen får spilletid nå.

– Vi savner han allerede i treningsgruppa, fordi han har utviklet seg på en fantastisk måte. Men på grunn av kvaliteten vi har i troppen, skjedde det ofte at han ikke engang var i troppen. Det er ikke bra, og han trenger disse kampene i Championship. Jeg er veldig glad på hans vegne, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

– Vi hadde en lang samtale om det og han ser også fram til det. Han ønsker å være en Liverpool-spiller, og jeg vil at han skal være en Liverpool-spiller. Men han får muligheten til å spille for Cardiff.

– Det er en vanskelig liga, som vi alle vet. De er i en god posisjon og kanskje vil de får playoff-kamper, noe som ville vært en fantastisk erfaring. Så det er en veldig god beslutning, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]