Sosiale medier etter kampen:Rush-synging, Robertson-hyllest, Klopp-banning og Fowler-kopi

Mye god stemning på sosiale medier etter Liverpools seier over Man City. Her har vi samlet noe av det.

15. jan 2018 kl 15.20 Arve Vassbotten

Komikeren Richy Sheehy fra Cork i Irland, var nok den som fikk mest oppmerksomhet i sosiale medier før kampen mot Manchester City. Hans karakter Kevin Murphys sang fra gutterommet til melodien «Sugar Sugar» by the Archies gikk som en farsott med teksten «Salah, oh Mane Mane, Bobby Fimino, but we sold Coutinho».

Magien med sangen forsvant noe da det ble kjent at det var en komiker som sto bak, men før kampen opptrådte han likevel utenfor Anfield, og der fikk han også med Ian Rush på et sangforsøk. Og for de som lurer, sangen skal ikke ha blitt sunget på The Kop.

Roberto Firminos scoring 59 minutter ut i kampen har også gått noen runder på sosiale medier. Aller mest på grunn av likheten med et mål scoret av Robbie Fowler.

Andrew Robertson er en annen mann som har blitt hyllet på mange måter i sosiale medier etter kampen. Spsielt har venstrebackens enorme løp fra venstre back til å presse stoppere, keeper og til og med motstanderens venstreback blitt hyllet, samt måten han håndterte Raheem Sterling på.

Aller best skildret nok den svenske kommentatoren Niklas Holmgren løpet:

Den egyptiske kongen ble også hyllet etter kampen:

Litt Klopp-jubel er også verdt å få med seg - samt hans intervju med amerikansk TV og kommentaren «what the fuck was that?» - som måtte beklages etterpå:

Har du innspill til journalisten?
[email protected]