Salah og Moreno trente

Liverpool har hatt treningøkt hos walisisk andredivisjonsklubb før kveldens kamp.

22. jan 2018 kl 15.41 Arild Skjæveland

James Pearce i Liverpool Echo rapporterer at både Alberto Moreno og Mohamed Salah deltok i den timelange treningøkten klubben har hatt i dag.

Liverpool har hatt en økt på Port Talbot Town FC sin stadion. Laget spiller i walisisk andredivisjon.

Sykdom og skade

Salah har mistet treninger med sykdom den siste uken, mens Alberto Moreno har vært ute siden tidlig desember med en ankelskade. Salah er friskmeldt og klar til kveldens kamp, mens Moreno trolig vil være i troppen. Andy Robertson har gjort sakene sine bra i hans skadefravær.

Echo forventer at Virgil van Dijk vil starte på Liberty Stadium. Det blir hans første ligastart for Liverpool etter overgangen fra Southampton.

Hvem blir kaptein?

Et interessant spørsmål før kveldens kamp er hvem som skal lede laget som kaptein på Liberty Stadium.

13 spillere har båret kapteinsbindet etter at Steven Gerrard gikk til LA Galaxy, og fem har vært kaptein denne sesongen. Men av spillerne som har gjort det denne sesongen er Philippe Coutinho solgt til Barcelona, Simon Mignolet har mistet plassen til Loris Karius, Dejan Lovren har vært syk og er regnet som usikker til kveldens kamp, klubbens kaptein Jordan Henderson er trolig ikke spilleklar før til helgen, og James Milner var ikke i startoppstillingen sist.

Det blir spennende å se hvem Jürgen Klopp velger. Swansea - Liverpool har avspark kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]