Salah rekker City-kampen

Gode nyheter for Jürgen Klopp på skadefronten foran storkampen mot Manchester City.

9. jan 2018 kl 12.30 Einar Kvande

Mohamed Salah måtte stå over kampene mot Burnley og Everton etter at han fikk en lyskeskade i matchen mot Leicester helt på tampen av 2017.

Nå melder Liverpool Echo at egypteren vil bli spilleklar til kampen mot Manchester City på søndag.

Salah var med den øvrige Liverpool-troppen på turen til Dubai i helgen, og vil være tilbake i full trening på Melwood i morgen, onsdag.

Echo skriver at angriperen har respondert godt på behandlingen han har fått, og lokalavisen slår fast at alt tyder på at han vil bli tilgjengelig til helgens kamp.

25-åringen vil dermed trolig utgjøre angrepsrekka sammen med Sadio Mané og Roberto Firmino i kampen mot City på Anfield.

Liverpool venter fortsatt på beskjed fra fotballforbundet om hva som skjer i etterkant av episoden mellom Firmino og Mason Holgate. Firmino reagerte med å skjelle ut Holgate etter at Everton-spilleren med vilje dyttet ham opp på tribunen. Dommer Bobby Madley nevnte opptrinnet i sin kamprapport. Det er tidligere blitt sagt at Firmino og Holgate skal forklare seg om saken denne uken.

Moreno er også snart tilbake

Venstreback Alberto Moreno kan også være tilbake i full trening denne uken, melder Echo. Spanjolen har stått over de ni siste kampene på grunn av en ankelskade.

Jordan Henderson og Daniel Sturridge har også vært ute med skader den siste tiden, men Echo har intet nytt om disse to spillernes situasjon.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]