Slipper ikke begge i januar

Det er interesse for både Sturridge og Ings denne måneden, men minst én av dem blir værende.

8. jan 2018 kl 19.51 Marius Rabben

­Liverpool er klare for å lytte til bud på Daniel Sturridge i januarvinduet, men ønsker ikke å samtidig låne ut Danny Ings, forteller kilder nær klubben til ESPN.

Grunnen er at Jürgen Klopp vil fortsette å ha angrepsalternativer tilgjengelig i månedene fremover, med både Premier League, Champions League og FA-cupen på programmet.

Sturridge, med kun fem ligakamper fra start denne sesongen, og som grunnet småskader og sykdom ikke har vært i troppen til noen av de åtte siste kampene, trenger spilletid og gode prestasjoner for å kunne kjempe om en plass i Englands VM-tropp til sommeren. Han skal stå høyt på blokka til klubber som Southampton og West Ham.

Samtidig er regelmessig førstelagsfotball noe Liverpool og Klopp ønsker for Ings etter to langvarige kneskader de siste årene.

INNHOPP:
INNHOPP:  Mot Bournemouth i desember kom Danny Ings inn fra benken for tredje gang denne sesongen. Nå vurderer klubben om han skal sendes på utlån for å finne rytmen.

Spissen har spilt en rekke kamper for U23-laget og fått to korte innhopp i Premier League den siste måneden, samt en benkeplass i begge kampene etter nyttår.

Nå skal både Newcastle, Stoke, West Ham og West Bromwich ha 25-åringen, som har kontrakt på Anfield til 2020, på ønskelista for en mulig låneavtale.

Så hva vil skje denne måneden? Ifølge ESPNs kilder har altså Klopp ingen planer om å slippe begge, som betyr at klubben vurderer mulighetene for hver spiller opp mot hverandre.

De samme kildene hevder Liverpool er åpen for et salg av Sturridge, som også har interesse fra utlandet, men den store etterspørselen etter Ings tyder på en større sannsynlighet for at den tidligere Burnley-spissen lånes ut enn at førstnevnte blir solgt – enn så lenge de røde ikke styrker angrepsrekka etter Coutinho-salget.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]