Tagseth er en av tre spillere som får skryt av Gerrard

Steven Gerrard er raus med superlativene om tre spillere etter 6-1 seieren over Blackburn i helgen.

8. jan 2018 kl 11.52 Einar Kvande

Liverpool U18 ligger fortsatt øverst på tabellen etter den flotte seieren i Blackburn, hvor Rafael Camacho gjorde hat-trick, Liam Millar scoret to og Edvard Sandvik Tagseth også kom på scoringslisten med et flott mål.

I etterkant av matchen er det de tre målscorerne som manager Steven Gerrard trekker frem til Liverpoolfc.com.

– Det er alltid hyggelig å score mål og notere seg for hat-trick. Rafa Camachos prestasjon var veldig god. Jeg ble mest imponert over det Rafa gjør når vi ikke har ballen. Jeg vet han er en talentfull gutt, som er teknisk veldig god, og han er alltid en trussel i og rundt den siste tredelen av banen. Jeg har vært opptatt av at Rafa må utvide sitt repertoar med returløp og være en lagspiller, slik at vi kan stole på ham i andre områder av banen. Klarer han å beherske begge sidene av spillet vil han ha en lys fremtid.

– Edvard Tagseth må score flere mål. Han er veldig god som allround-spiller. Som en tidligere spiller må jeg si at du elsker å ha en type som ham på laget. Han er veldig ærlig, og behersker begge sider av spillet veldig bra. Dersom Eddi kan score flere mål og bidra med flere målgivende pasninger vil han bli en toppspiller.

– Liam Millar er en spiller jeg ville hatet å spille mot. Han har turbofart, og er en atlet som aldri stopper å løpe. Han jager hele tiden. Han scoret to ganger og traff stolpen i tillegg, så han kunne fort ha hatt et hat-trick, slik som Rafa. Jeg er veldig fornøyd med Liam. Han er i god form.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]