– Vi får se om Klopp ombestemmer seg den neste uken

Jürgen Klopp synes 90 millioner pund er for mye for Thomas Lemar.

26. jan 2018 kl 08.38 Arild Skjæveland

I fjor sommer gjorde Liverpool et forsøk på å sikre seg Thomas Lemar fra Monaco. Klubbene var i forhandlinger, men så kom Arsenal og la 90 millioner pund på bordet for franskmannen. Spilleren sa nei, men det er summen klubben nå krever.

I et nettmøte med Liverpool Echo sine lesere har James Pearce svart på spørsmål rundt overgangsvinduet.

– Han er en spiller Liverpool var veldig interessert i mot slutten av sommervinduet, men de kunne ikke få til en avtale. Prisen gikk opp, og de jobbet mot klokken, svarte Pearce.

– Grunnen til at Liverpool ikke har gjort et nytt forsøk denne måneden, er at Klopp føler at Monaco sin prislapp på 90 millioner pund er for høy. Vi får se om det endrer seg over den kommende uken, sier han videre.

Sturridge er ikke lysten på Inter

Han fikk også spørsmål om situasjonen til Daniel Sturridge.

– Det så lenge sannsynlig ut at Sturridge skulle dra denne måneden, men nå er det store sjanser for at han vil bli. Inter er den eneste klubben som har lagt inn et bud Liverpool ville akspetere, med en sum for lån og hele lønnen dekket – men Sturridge virker ikke lysten på å dra dit. Han vil heller til Sevilla, men de har ikke fulgt opp interessen.

BLIR?
BLIR?  Det ser ut som at Daniel Sturridge likevel kan bli til sommeren.

– Klopp tenker på å bruke han i FA cupkampen mot West Brom på lørdag, og dersom det ikke blir noen kjøp må Liverpool beholde ham. Det ville vært galskap å fortsatt være med i tre turneringer, og bare hatt Danny Ings og Dominic Solanke som backup for Roberto Firmino.

Forventer keeperkjøp til sommeren

Pearce tror Liverpool vil komme til å forsterke med en ny målvakt til sommeren.

– Jeg forventer et keeperkjøp til sommeren. Hvem det er, og hvor mye de vil betale, avhenger av hvordan Loris Karius gjør det de kommende månedene. Kan han vise seg å være løsningen på lang sikt? Dersom han gjør det forventer jeg at Simon Mignolet forlater klubben etter sesongen. Han vil ikke bli værende som nummer to, svarte Pearce.

– Dersom Karius ikke stilner kritikerne, har ikke Klopp noe annet valg enn å kjøpe en keeper av toppklasse. Du kan bare se fra Van Dijk-avtalen at dersom manageren mener noen er verdt 80 millioner pund, og synes han vil gi laget et stort løft, så vil han ikke la seg skremme av prislappen, sa Echo-journalisten, og siktet til Jan Oblak som trolig vil koste en slik sum.

NY KEEPER?
NY KEEPER?  Liverpool har blitt linket til både Alisson og Jan Oblak, men keeperkjøp er først aktuelt til sommeren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]