Klopp har ikke hastverk med å bruke Coutinho-pengene

Jürgen Klopp vil ikke forhaste seg med å bruke Coutinho-pengene. Han peker isteden på spillere han mener kan fylle tomrommet.

21. jan 2018 kl 00.26 Arve Vassbotten

Jürgen Klopp sier i et nytt intervju med søndagsavisene i Storbritannia at han ikke har noe hastverk med å bruke de 142 millioner pundene fra fra Coutinho-salget. Han venter gjerne til sommeren med å handle.

– Jeg tenker ikke på penger. Ingen har fortalt meg at jeg trenger å tenke på penger fordi vi alltid er fornuftige, vi prøver alltid å gjøre det rette.

– Selvsagt vil vi ikke nøle med å bruke pengene, det har vi gjort noen ganger, men det handler ikke om øyeblikket, det handler om å ta den rette avgjørelsen. Det handler ikke om å roe ned situasjonen og vise folk at vi ikke sover, sier Klopp.

En fantastisk spiller

– Det er ikke det at Adam Lallana er en erstatter for Philippe Coutinho, men han er tilbake. Det er bra. Det er en annen fantastisk, kreativ og offensiv midtbanespiller. Har han de samme frisparkene som Coutinho? Nei, men det er mye han kan gjøre. Han kan gjøre oss bedre i disse situasjonene.

– Det er også andre spillere som kan stå fram. Oxlade-Chamberlain har vært her hele sesongen med Coutinho, han kan gjøre en jobb, det samme kan Milner og Gini, så alle er her og kan forberede seg og utvikle seg denne sesongen, mener Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]