Se Klopps pressekonferanse– Vi var bare ikke gode nok

Swansea fikk kampen inn i det sporet som de ønsket.

23. jan 2018 kl 08.29 Arild Skjæveland

Liverpools rekke med ubeseirede kamper stoppet på 18 da det ble 1-0 tap borte mot Swansea mandag kveld.

– Jeg er mer frustrert over hvordan vi spilte enn resultatet. Resultatet er alltid en følge av prestasjonen. Vi var bare ikke gode nok i kveld, sa Jürgen Klopp på pressekonferansen etter kampslutt.

Du kan se pressekonferansen i vinduet over.

Swansea fikk det som de ville

– Dette ble akkurat slik Swansea ønsket det i kveld. Det var ikke Swansea sin jobb å spille fantastisk fotball. De måtte kjempe, og vi ønsket også å kjempe, men hadde ballen mer, og trengte en plan. Vi hadde en plan, som en forhåpentligvis kunne se i andreomgang da vi gikk tilbake til å spille slik vi hadde plan om fra start.

– Det ble mye tøffere enn dersom vi hadde startet slik, for nå hadde de fått det akkurat som de ville, de hadde publikum i ryggen, og selvtilliten vokste mens vi spilte uten selvtillit. Med hvert minutt økte presset, sa Klopp.

Skapte sjanser

Liverpool hadde flere store sjanser til å score. Både Mohamed Salah og Sadio Mané brente store muligheter i førsteomgang, mens Roberto Firmino headet i stolpen på overtid.

– Vi hadde sjanser selv i den første omgangen. Vi tapte kampen i første omgang, men vi hadde sjansene. Vi hadde Mo Salah alene foran mål. Jeg forventet ikke at vi ikke skulle være på vårt beste i dag, men du ønsker å gjøre de riktige tingene på riktig tid for å fortjene å vinne en kamp som denne. Slik jeg føler det, så fortjente vi det ikke.

– Vi kunne ha scoret målet i sluttsekundene. Det var en god sjanse, og vi var uheldige, men dersom vi får det poenget gjør det ikke prestasjonen ett prosent bedre, sa en frustrert Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]