Se Klopps pressekonferanse– Vi var bare ikke gode nok

Swansea fikk kampen inn i det sporet som de ønsket.

Liverpools rekke med ubeseirede kamper stoppet på 18 da det ble 1-0 tap borte mot Swansea mandag kveld.

– Jeg er mer frustrert over hvordan vi spilte enn resultatet. Resultatet er alltid en følge av prestasjonen. Vi var bare ikke gode nok i kveld, sa Jürgen Klopp på pressekonferansen etter kampslutt.

Du kan se pressekonferansen i vinduet over.

Swansea fikk det som de ville

– Dette ble akkurat slik Swansea ønsket det i kveld. Det var ikke Swansea sin jobb å spille fantastisk fotball. De måtte kjempe, og vi ønsket også å kjempe, men hadde ballen mer, og trengte en plan. Vi hadde en plan, som en forhåpentligvis kunne se i andreomgang da vi gikk tilbake til å spille slik vi hadde plan om fra start.

– Det ble mye tøffere enn dersom vi hadde startet slik, for nå hadde de fått det akkurat som de ville, de hadde publikum i ryggen, og selvtilliten vokste mens vi spilte uten selvtillit. Med hvert minutt økte presset, sa Klopp.

Skapte sjanser

Liverpool hadde flere store sjanser til å score. Både Mohamed Salah og Sadio Mané brente store muligheter i førsteomgang, mens Roberto Firmino headet i stolpen på overtid.

– Vi hadde sjanser selv i den første omgangen. Vi tapte kampen i første omgang, men vi hadde sjansene. Vi hadde Mo Salah alene foran mål. Jeg forventet ikke at vi ikke skulle være på vårt beste i dag, men du ønsker å gjøre de riktige tingene på riktig tid for å fortjene å vinne en kamp som denne. Slik jeg føler det, så fortjente vi det ikke. 

– Vi kunne ha scoret målet i sluttsekundene. Det var en god sjanse, og vi var uheldige, men dersom vi får det poenget gjør det ikke prestasjonen ett prosent bedre, sa en frustrert Klopp.