Vil ta seg god tid med å finne en erstatter

Jürgen Klopp kommer ikke til å forhaste seg med å finne en erstatter for spillerutvikler Pep Lijnders.

2. jan 2018 kl 17.58 Einar Kvande

I formiddag kom meldingen om at Jürgen Klopp mister en viktig brikke i sin stab - i form av førstelagets spillerutvikler Pep Lijnders.

James Pearce i Liverpool Echo skriver at Jürgen Klopp kommer til å ta tiden til hjelp i jakten på nederlenderens arvtaker.

Det kom som en overraskelse på de fleste at Lijnders takket ja til jobben som hovedtrener for NEC Nijmegen i hjemlandet Nederland, inkludert manager Klopp.

– Klopp må nå bestemme seg for om han skal ansette en ny mann i Linjders stilling som spillerutvikler, eller om han skal dele oppgavene som faller inn under denne stillingen mellom eksisterende medlemmer av sin egen stab, skriver Pearce.

Klopp er opptatt av at det skal være et nært samarbeid mellom klubbens to treningsbaser, Melwood og Kirkby. Det er Lijnders som har vært linken mellom de to basene frem til nå. 34-åringen hadde blant annet ansvaret for en egen talentgruppe der de beste akademispillerne i alderen 14 til 21 år fikk trene på Melwood en gang i uken, med Klopp som tilskuer. Nederlenderen var også linken mellom Klopp og akademistaben, inkludert akademidirektør Alex Inglethorpe og U23-trener Neil Critchley.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]