MED PÅ FLYET Alle Liverpool-spillerne på dette bildet er med til Italia.

23 mann har reist til Italia

Liverpool-troppen tok av fra John Lennon Airport midt på dagen tirsdag.

2. okt 2018 kl 12.47 Einar Kvande

Liverpool-troppen som har satt kursen mot Napoli består av 23 mann. De røde møter som kjent den italienske klubben på Stadio San Paolo onsdag kveld, i en viktig kamp i gruppe C i Champions League.

Flyturen fra Liverpool til Napoli tar tre timer, og Liverpool-troppen er nå i luften. Etter ankomst Napoli vil Jürgen Klopp og en spiller møte til pressekonferanse på Stadio San Paolo klokken 16.15, før troppen vil trene på stadion klokken 19.00. Deler av treningsøkten kan følges på Anfield-klubbens offisielle Facebook-side.

Dette er spillerne som har reist til Italia:

Clyne, Fabinho, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Keita, Firmino, Mane, Salah, Gomez, Alisson, Henderson, Sturridge, Moreno, Mignolet, Shaqiri, Robertson, Origi, Solanke, Matip, Alexander-Arnold, Grabara.

Dette skulle tyde på at Divock Origi er kvitt sin ankelskade, mens Adam Lallana fortsatt ikke er spilleklar. Sistnevnte har vært ute med en lyskestrekk siden han måtte forlate Englands trening for snart en måned siden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]

PersonvernerklæringVi bruker infokapsler for å bedre opplevelsen på sidenMer info