Allerede på vei tilbake til Merseyside

Naby Keita vet ikke om skaden er alvorlig.

16. okt 2018 kl 19.41 Arild Skjæveland

I dagens landskamp mellom Guinea og Rwanda skjedde det som ikke skulle skje. Liverpool har allerede fått meldinger på skader på tre av sine spillere i denne landslagspausen, og allerede før pause kom den fjerde.

Naby Keita måtte bæres av banen av en lagkamerat, og ble byttet ut allerede før pause i kampen. Spilleren holdt seg til låret.

Usikker på skadeomfanget

Nå er 23-åringen allerede på vei til flyplassen for å fly tilbake til Merseyside. Det rapporterer journalisten Sega Diallo, som etterhvert har blitt et kjent navn for røde supportere på jakt etter oppdateringer på Keita det siste halvannet året. Han har lagt ut et bilde av spilleren i en bil.

Ifølge Diallo vet ikke Keita om skaden er alvorlig, men at han vil undersøkes når han returnerer til Merseyside. Selv tror han at han er ok.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]