Brewster fikk ikke det trøyenummeret han ønsket seg

Tenåringen skiftet fra nummer 57 til nummer 24 i sommer.

11. okt 2018 kl 09.48 Einar Kvande

– Det var jeg selv som ba om å få skifte nummer, forteller Brewster til Liverpools kampprogram.

– Klubben ga meg noen valgmuligheter. Jeg ønsket egentlig nummer 26, for det er et nummer som betyr noe for meg, men Robbo har allerede den trøyen. Derfor gikk jeg for nummer 24, for det var det nummeret som var nærmest av de som var ledige.

– Jeg likte det nummeret, forklarer angriperen.

Lærer mye av Trent

Kompisen Trent-Alexander-Arnold har valgte å fortsette i trøye nummer 66.

– Trent er bare ett år eldre enn meg. Han har tatt veldig godt vare på sjansen sin, og er nå fast inventar på førstelaget. Jeg lærer mye av Trent. Han er fortsatt en ydmyk gutt, og vi spøker og tuller fortsatt sammen slik vi gjorde på akademiet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]