SLO PASNING:  Alex Oxlade-Chamberlain slo nylig en pasning.

Chamberlain blir stadig bedre, men er trolig ute hele sesongen

25-åringen slo nylig sin første pasning etter operasjonen.

Alex Oxlade-Chamberlain har vært ute siden Liverpools semifinale mot Roma i april. Det er allerede et halvt år siden han var på banen, og han jobber kontinuerlig med rehabiliteringen.

I slutten av september slo han sin første pasning siden operasjonen.

– Man må sette seg små mål, små ting man kan oppnå. Jeg slo en pasning den en dagen - ikke en gang veldig bra - men jeg gjorde det, og det var enormt for meg å være i stand til å sparke og vite at kneet mitt tåler å sparke en ball, sa han til LFCTV.

– Det var bare fem meter, men det var en liten seier - og det pusher meg videre til den neste, tilføyer han.

Lite sannsynlig med comeback denne sesongen

Etter en så alvorlig skade er det fortsatt lite sannsynlig at vi får se Oxlade-Chamberlain tilbake på banen denne sesongen, selv om rapportene fra rehabiliteringen er positive, rapporterer Liverpool Echo

– Jeg vet han vil komme tilbake sterkere. Og når han gjør det og kommer inn i rytmen, vil han gå rett inn på laget. Jeg krysser fingrene for at den positive utviklingen fortsetter, for det virker som det går bra med rehabiliteringen, sier kaptein Jordan Henderson til LFC Magazine.

– Forhåpentligvis vil det fortsette, for «Ox» vil spille en stor rolle uansett når han er tilbake. Han er en fin fyr, og jeg håper at han kommer tilbake så snart som mulig, for han er en stor, stor spiller for oss.

– Det er veldig tøft for «Ox». Prestasjonene hans før han fikk skaden var hans beste i karrieren så langt, så det er vanskelig å akseptere at en skal være ute så lenge.

Akkurat mot Manchester City i helgens kamp var 25-åringen savnet. Han storspilte og var svært delaktig da Liverpool slo de lyseblå forrige sesong, med sin direkte spillestil og løp fra midtbanen.

Del

Jordan Henderson

04.11.2017 17:44

Henderson er ute med skade

Jordan Henderson mister kampen mot West Ham med en lårskade.

16.10.2018 10:46

Satt blant fansen

Jordan Henderson valgte tribunen da England slo Spania i Sevilla.

14.10.2018 19:05

Henderson drar ikke hjem

Jordan Henderson blir værende sammen med England-troppen selv om han ikke får spille mandagens kamp mot Spania i Sevilla.

Alex Oxlade-Chamberlain

21.09.2018 15:45

Tilbake i trening etter hjernerystelse

Siste nytt om skadene til Dominic Solanke, Divock Origi, Adam Lallana, Dejan Lovren og Alex Oxlade-Chamberlain.

20.09.2018 19:18

– Jeg slo en pasning

Oxlade-Chamberlain med en svært positiv opplevelse.

12.09.2018 19:15

– Ikke se på venstreslegga - den trenger litt mer kraft

Alex Oxlade-Chamberlain trener alternativt, og forsøker seg på boksing.

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.10.2018 kl 18:44

- Vi må holde på gode forsvarsvaner

21-årige Joe Gomez er fast inventar på et helrødt forsvar som slipper inn færre mål enn noen andre i engelsk toppfotball.

+
21.10.2018 kl 14:23

Nytt tap for Liverpool U23

Misbrukte sjanser og slurvete forsvarsspill ble igjen kostbart for elevene til Neil Critchley, som hadde gjesteopptreden fra Ben Woodburn.

+
21.10.2018 kl 09:59

«Liverpool har lært å vinne stygt, men dette var skrekkelig»

Engelsk media var skjønt enige om at 1-0 mot Huddersfield ikke viste Liverpool på sitt beste, men at tre nye poeng tross alt var det viktigste.

+
21.10.2018 kl 09:00

Bli med å støtte TV-aksjonen!

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å støtte TV-aksjonen NRK 2018. Pengene går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende

+