Chamberlain blir stadig bedre, men er trolig ute hele sesongen

25-åringen slo nylig sin første pasning etter operasjonen.

9. okt 2018 kl 17.12 Arild Skjæveland

Alex Oxlade-Chamberlain har vært ute siden Liverpools semifinale mot Roma i april. Det er allerede et halvt år siden han var på banen, og han jobber kontinuerlig med rehabiliteringen.

I slutten av september slo han sin første pasning siden operasjonen.

– Man må sette seg små mål, små ting man kan oppnå. Jeg slo en pasning den en dagen - ikke en gang veldig bra - men jeg gjorde det, og det var enormt for meg å være i stand til å sparke og vite at kneet mitt tåler å sparke en ball, sa han til LFCTV.

– Det var bare fem meter, men det var en liten seier - og det pusher meg videre til den neste, tilføyer han.

Lite sannsynlig med comeback denne sesongen

Etter en så alvorlig skade er det fortsatt lite sannsynlig at vi får se Oxlade-Chamberlain tilbake på banen denne sesongen, selv om rapportene fra rehabiliteringen er positive, rapporterer Liverpool Echo.

– Jeg vet han vil komme tilbake sterkere. Og når han gjør det og kommer inn i rytmen, vil han gå rett inn på laget. Jeg krysser fingrene for at den positive utviklingen fortsetter, for det virker som det går bra med rehabiliteringen, sier kaptein Jordan Henderson til LFC Magazine.

– Forhåpentligvis vil det fortsette, for «Ox» vil spille en stor rolle uansett når han er tilbake. Han er en fin fyr, og jeg håper at han kommer tilbake så snart som mulig, for han er en stor, stor spiller for oss.

– Det er veldig tøft for «Ox». Prestasjonene hans før han fikk skaden var hans beste i karrieren så langt, så det er vanskelig å akseptere at en skal være ute så lenge.

Akkurat mot Manchester City i helgens kamp var 25-åringen savnet. Han storspilte og var svært delaktig da Liverpool slo de lyseblå forrige sesong, med sin direkte spillestil og løp fra midtbanen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]