Huddersfield starter forberedelsene mye tidligere enn Liverpool

Yorkshire-klubben har under halvparten så mange spillere på landslagsoppdrag som de røde fra Anfield.

9. okt 2018 kl 15.22 Einar Kvande

Neste motstander for Liverpool i Premier League er Huddersfield Town på bortebane, en kamp som spilles lørdag 20. oktober klokken 18.30.

Examiner Live melder at Huddersfield-manager David Wagner trommer sammen spillerne sine allerede i morgen for å starte forberedelsene til kampen mot Jürgen Klopps gutter.

Huddersfield sikret seg et viktig poeng da de spilte 1-1 i Burnley i helgen, og Huddersfield-spillerne har hatt fri siden lørdagens kamp.

Yorkshire-klubben har totalt åtte spillerne som er bortreist i forbindelse med landskamper. Til sammenligning har Liverpool hele 19.

Mooy rekker trolig Liverpool-kampen

Midtbanespilleren Aaron Mooy har trukket seg fra Australias tropp til kampen mot Kuwait på grunn av en lyskeproblemer. Mooy fikk skaden i kampen mot Burnley på Turf Moor, men problemet skal ikke være så alvorlig at det er noen fare for at australieren må stå over kampen mot Liverpool.

– Spillerne har hatt tre dager fri nå, og nå skal vi begynne å jobbe igjen som vanlig, siteres Wagner.

Huddersfield ligger tredje sist i Premier League foran kampen mot Liverpool.

– Vi trengte en liten pause, men nå vil vi begynne å trene sammen igjen.

– Vi vil møtes og trene igjen resten av denne uken, og så vil vi trene og forberede oss hele neste uke til den veldig, veldig spennende kampen vi har foran oss, sier Wagner.

Fire seniorlandslagsspillere

Town har fire spillere som er på landslagsoppdrag med seniorlandslag, og like mange som er uttatt i U21-tropper.

Seniorspillerne er Jonas Lössl og Mathias Zanka Jørgensen (begge Danmark), Flo Hadergjonaj (Sveits) og Steve Mounie (Benin).

U21-spillerne er Philip Billing (Danmark), Jon Gorenc Stankovic (Slovenia), Isaac Mbenza (Belgia) og Abdelhamid Sabiri (Tyskland).

Har du innspill til journalisten?
[email protected]