– Det var veldig hardt

Georginio Wijnaldum startet seks av de sju kampene i Liverpools tøffe periode i september og oktober.

9. okt 2018 kl 08.51 Einar Kvande

Liverpool spilte sju kamper på 23 dager, inkludert tøffe oppgjør mot Tottenham, Paris Saint-Germain, Chelsea, Napoli og Manchester City, og Jürgen Klopps potet på midtbanen, Georginio Wijnaldum, startet altså seks av de sju kampene i denne tøffe perioden.

– Det var veldig hardt, men det visste vi på forhånd, uttaler Wijnaldum til Liverpoolfc.com.

– Vi forsøkte å forberede oss så godt som mulig til denne perioden. Du ønsker å være opplagt, stinn av selvtillit og være positiv.

– Det betyr at du har mye å spille for når du spiller mange kamper. Champions League, cupene og Premier League. Alle ønsker å vinne Premier League, men det er bare realistisk for et fåtall. Vi må gå for det.

En god start er ikke nok

– Vi visste hva vi måtte gjøre for være med å kjempe om tittelen. Forrige sesong tapte City bare to kamper, og spilte noen få kamper uavgjort.

– Vi har startet sesongen bra. Men vi må fortsette slik som dette helt til den er over. Når sesongen nærmer seg slutten må du sørge for at du er med i kampen om trofeene, ikke bare henge med nå i starten. Vi må sørge for at vi fortsetter slik som dette.

0-0 mellom Liverpool og Manchester City var et resultat som overrasket mange, etter de mange målrike kampene mellom lagene forrige sesong.

– Det var et godt poeng for oss. Det var en veldig vanskelig kamp. Det var en kamp mellom to lag som har stor respekt for hverandre, slår Wijnaldum fast.

– Det var ikke mange målsjanser i denne kampen. Til slutt var vi heldige fordi City misbrukte et straffespark. Men totalt sett fortjente vi uavgjort.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]