– Milner tilbake innen en måned

Bedre enn man først hadde fryktet på Anfield.

9. okt 2018 kl 00.31 Johannes Steen

James Milner måtte forlate banen etter bare en halvtimes spill mot sin gamle klubb Manchester City på søndag. 32-åringen satte seg ned på gresset og holdt seg til baksiden av låret.

Ifølge normalt velinformerte Chris Bascombe i Telegraph er ikke skaden så alvorlig som man først fryktet, noe som vil være en lettelse for Jürgen Klopp som fra før mangler Adam Lallana og langtidsskadde Alex Axlade-Chamberlain.

Bascombe mener at Milner vil være tilbake innen en måned er gått. Dermed vil Jürgen Klopp antakeligvis mangle sin visekaptein i kampene mot Huddersfield, Røde Stjerne og Cardiff, men kanskje vil det være realistisk å håpe på en retur når man reiser til London for å møte arsenal den tredje november.

Selv la visekapteinen ut dette bildet på sin Instagram-konto med teksten: «Takk for alle meldingene. Forhåpentligvis vil jeg ikke være ute alt for lenge #YNWA»

Nysigneringene Naby keita og spesielt Fabinho har brukt tid på å tilpasse seg engelsk fotball, og Klopp har denne sesongen foretrukket å bruke en trio bestående av Milner, Jordan Henderson og Gini Wijnaldum.

Etter landslagspausen kommer flere kamper mot antatt enklere motstand. Det, sammen med James Milners skade vil nå gi en mulighet for andre midtbanespillere å vise seg fram for Jürgen Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]