Derfor står Buvac fortsatt som assistent

Et halvt år etter at Zeljko Buvac forlot klubben, står han fortsatt oppført som assistent.

30. okt 2018 kl 15.03 Arve Vassbotten

I slutten av april ble det kjent at Liverpools assistent Zeljko Buvac ikke ville være involvert i resten av sesongen på grunn av «personlige årsaker». Han har ikke returnert denne sesongen, og det kommer han heller ikke til å gjøre.

Likevel står han fortsatt oppført som «First assistant coach» på Liverpools hjemmesider.

– Trodde det ville skjedd før

Under et nettmøte på Liverpool Echo tirsdag fikk avisas Liverpool-ekspert James Pearce spørsmål om hvorfor Buvac fortsatt var oppført der, og om det snart kommer en offentliggjøring fra klubben om hans situasjon.

– Det vil ikke komme noen uttalelse fra klubben før de har kommet til enighet om betingelsene for hans avgang. Jeg trodde det ville skjedd tidligere, men tydeligvis har det dratt ut med advokater involvert.

– Jeg forventer absolutt ikke at Buvac vil returnere til Liverpool. Offisielt er han fortsatt første assistenttrener på klubbens hjemmeside. Den jobben tilhører egentlig Pep Lijnders nå, men nederlenderen kan ikke bli gitt den tittelen før de løse trådene er rundt Buvacs avgang er bekreftet, skriver Pearce.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]