– Det blir en av de tøffeste kampene denne sesongen

Trent Alexander-Arnold ser frem til søndagens storkamp.

6. okt 2018 kl 10.53 Arild Skjæveland

Søndag avsluttes den 8. serierunden med storkampen mellom Liverpool og Manchester City. Begge lag har startet sesongen fantastisk, og har tatt 19 av 21 mulige poeng så langt.

Trent Alexander-Arnold hadde en tøff kveld i Napoli på onsdag, men er innstilt på å slå tilbake på søndag.

– De beste lagene slår tilbake etter et tap, og det er det vi ønsker å gjøre. Det er viktig at vi beholder momentumet. Vi fikk en nedtur på onsdag, men vi må bare fortsette og samle så mange poeng vi kan, sier Alexander-Arnold til Liverpoolfc.com.

– Det var tøft, men det er kanskje slikt en lærer mest fra. Du lærer mer fra et tap enn om du får med deg uavgjort. Jeg tror kanskje det kan hjelpe oss dersom vi tar lærdom fra det, sier han.

En enorm kamp

Unggutten fyller 20 år på søndag når City gjester Anfield. Han forventer en av de vanskeligste kampene i sesongen.

– Det er en enorm kamp. Du må slå de beste dersom du skal være best. En av de vanskeligste kampene du får på en sesong er Manchester City, så dersom du kan ta tre poeng der gir det et stort løft. Det ville gitt oss mye selvtillit. Det er målet, og vi vet at vi kan klare det. Det handler om å prestere når det gjelder.

– Det blir en tøff kamp, men vi har vist at vi kan slå dem. Vi vil angripe dem og prøve å vinne kampen. Vi skal ikke bare stille opp og prøve å få et poeng. Vi ønsker å vinne – men du får ikke så mye hardere motstand enn Manchester City.

Liverpool - Manchester City spilles søndag kl. 17.30 og vises på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]