Ekstra billetter til unge fans mot Røde Stjerne

Uten bortefans i neste kamp i Champions League på Anfield gir det Liverpool sjansen til å gi unge supportere muligheten til å få sett favorittlaget.

18. okt 2018 kl 17.31 Torbjørn Flatin

Fansen til Røde Stjerne er bannlyst til kampen på Anfield i neste uke, i gruppespillet i Champions League. Liverpool har dermed besluttet at de billettene vil bli stilt tilgjengelige til supportere som har sesongbillett (for ligakamper) eller medlemskort, i alderen 17-21 år.

«Det å involvere unge fans og gi dem muligheten til å komme til Anfield har vært en prioritet for oss under de siste sesongene», forklarer daglig leder Peter Moore til Liverpools hjemmeside. «Det faktum at vi nå fikk tilgjengelig disse billettene ment for bortesupportere, for hjemmesupportere, er en unik sjanse til å gi unge fans en fordel.»

«Vi vet alle hvor spesielle kveldskampene i Europa er på Anfield slik at vi er henrykte over å kunne gi unge supportere en mulighet de kanskje aldri har hatt før.»

Andre tiltak som LFC har startet i arbeidet med å rekruttere nye fans er å gi lokale skoler gratisbilletter til kamper i Premier League og også gi 10.000 billetter til folk på Merseyside for en pris på £9 pr stk.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]