Sturridge er fornøyd med å havne på eksklusiv liste

Bare sju Liverpool-spillere har scoret 50 mål eller flere i Premier League.

18. okt 2018 kl 14.16 Einar Kvande

Daniel Sturridge scoret sitt mål nummer 50 i Premier League for Liverpool, da han utlignet til 1-1 helt på tampen av kampen mot Chelsea på Stamford Bridge. Det var hans 67. scoring totalt for Anfield-klubben.

Sturridge ble dermed den sjuende Liverpool-spilleren til å score 50 mål eller flere i Premier League, etter Robbie Fowler, Michael Owen, Steven Gerrard, Fernando Torres, Luis Suarez og Dirk Kuyt.

– Det høres bra ut. Jeg visste ikke om at det var antallet spillere som hadde gjort det, så ja, det gir meg en god følelse sier Sturridge til Liverpoolfc.com.

– Det føles som det tok meg en stund. Jeg har vært uheldig med skader de siste årene, men det er uansett flott å nå denne milepælen nå. Jeg ville definitivt ha nådd dette antallet scoringer tidligere om det ikke var for skadene, men jeg klarte det til slutt!

– Jeg er takknemlig overfor Gud og mine lagkmerater, ledelsen og alle som har hjulpet meg til å nå denne milepælen. Noen av målene er blitt servert på sølvfat av mine lagkamerater.

– Jeg håper jeg kan fortsette å bidra med scoringer for laget, og dermed hjelpe laget til å vinne kamper.

Setter ekstra pris på scoringer mot Everton og Manchester United

Sturridge slår fast at målet mot Chelsea var ett av de aller flotteste han har scoret. Kanskje det aller flotteste.

– Jeg likte målet mot Everton på hjemmebane for noen år siden, men jeg liker alle målene egentlig. Det spiller ingen rolle hvilket tidspunkt i kampene de kommer på, og hvor det er, det føles uansett flott når du scorer mål. Følelsene det gir deg forteller deg at du har gjort noe spesielt.

– Det føles dog annerledes når du scorer mål mot noen bestemte motstandere. Når du møter Manchester United eller Everton føles det annerledes å gjøre mål enn i andre kamper.

– Denne scoringen kom mot min gamle klubb, Chelsea, som jeg har stor respekt for. Jeg har venner som fortsatt spiller der. Men det var en god følelse. Men scoringene mot Everton og Manchester United føles alltid mer spesielle enn andre mål.

Jakter flere mål

Sturridge har ingen intensjon om å gi seg med 50 Premier League-mål for Liverpool.

– Jeg presser alltid meg selv for å nå neste nivå, og bidra for laget etter beste evne, slik at vi kan få suksess.

– De siste årene har vi vært veldig uheldige som ikke har vunnet noe, så forhåpentligvis klarer vi det denne sesongen.

– Men det er fortsatt langt frem dit. Det er mange hindere som vi må komme oss over før vi kan begynne å prate om trofeer og slike ting. Det er viktig å fokusere på hver enkelt kamp, og ikke ha for høye forventninger. Alle må beholde roen og være ydmyke.

– Vi har en god tropp, men det er viktig å være fokusert gjennom hele sesongen, helt frem til sesongslutt. Forhåpentligvis har vi noe å glede oss over da.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]