Blir han den første som krysser Stanley Park siden Abel Xavier?

Everton har forhørt seg om muligheten for å kjøpe Liverpool-spiss.

18. okt 2018 kl 13.02 Einar Kvande

Glenn Price i ESPN FC melder at Everton forhører seg om tilgjengeligheten til Liverpool-spissen Divock Origi, da de blå på Merseyside ønsker å styrke angrepsrekka.

Origi er ute av førstelagsbildet i Liverpool, og har ikke vært i noen av Jürgen Klopps Premier League-tropper denne sesongen.

Ifølge ESPN er Liverpool klar over Evertons interesse for 23-åringen, selv om det ikke har vært direkte kontakt mellom klubbene ennå.

Den forrige spilleren som krysset Stanley Park var Abel Xavier, som gikk fra Everton til Liverpool i 2002 for 800 000 pund.

Ablett den forrige spilleren som gikk til de blå

Den forrige spilleren som ble solgt fra Liverpool til Everton var nå avdøde Gary Ablett, i januar 1992. De blå betalte 750 000 pund for midtstopperen.

Liverpool var villige til å selge Origi i sommer. Wolverhampton Wanderers hadde blitt enig med Liverpool om en overgangssum på 22 millioner pund pluss tilleggsklausuler, men Origi ønsket ikke å spille for nykommeren i Premier League, melder ESPN.

Borussia Dortmund var også interesserte i Origi i august, men samtalene med Liverpool ble avsluttet fordi Anfield-klubben ikke ville gå med på et utlån.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]