Rafa har to Liverpool-angripere på blokka

Newcastle har allerede havnet i poengnød i Premier League, og nå ønsker Rafael Benitez å styrke angrepet med to Liverpool-spillere i januar.

18. okt 2018 kl 08.23 Einar Kvande

Newcastle har bare plukket to poeng fra sine første åtte kamper, og ligger nest sist i Premier League. Derfor er det ikke så rart om Rafael Benitez er ute etter forsterkninger.

Lokalavisen The Chronicle melder at to av spillerne den tidligere Liverpool-manageren ønsker seg har tilhold i nettopp Anfield-klubben. Benitez har forhørt seg om situasjonen til Liverpool-spissene Divock Origi og Dominic Solanke. Ingen av de to har spilt førstelagsfotball for Jürgen Klopps mannskap så langt denne sesongen.

Origi, som også er blitt linket til Galatasaray og Everton, vil trolig være tilgjengelig for en permanent overgang til en annen klubb i januar, mens det er mer sannsynlig at det blir snakk om et låneopphold om Liverpool gir slipp på Solanke midt i sesongen. Derfor er det lite sannsynlig at sistnevnte havner i Newcastle. Klubben i nordøst har nemlig både Kenedy og Salomon Rondon på lån, og kan derfor bare hente inn spillere på permanent overgang fra engelske klubber i januar i henhold til Premier League-reglene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]