– En av kampene jeg måtte jobbe mest i forrige sesong

Alisson har møtt Napoli på bortebane før – og vunnet.

1. okt 2018 kl 18.54 Arild Skjæveland

Forrige sesong vant Roma 4-2 borte mot Napoli, med Liverpools målvakt Alisson Becker mellom stengene.

Brasilianeren omtaler det som en av de travleste dagene han hadde på jobb forrige sesong.

– De hadde 24 avslutninger, og 13 av dem på mål. Jeg gjorde 11 redninger og slapp inn to mål, forteller Alisson til Liverpoolfc.com.

– Det er alltid tøft å spille borte mot en stor klubb. Mot Napoli vil vi møte et lag med lidenskapelige supportere, og et lag som går på banen med et stort ønske om å vinne. Sist jeg var der fikk vi heldigvis med oss en seier, men det var en av kampene jeg måtte jobbe hardest i forrige sesong, sier han.

– Det var definitivt en av de tøffeste kampene i Serie A for oss den sesongen, og jeg forventer en tøff kamp. De har den samme stammen i laget som de har hatt de siste tre-fire årene. Jeg har bare spilt der én gang. Sesongen før satt jeg på benken, og jeg tror vi tapte. Fra jeg spilte der har jeg kun gode minner, og en seier.

FORRIGE SESONG:
FORRIGE SESONG:  Alisson i aksjon for Roma mot Napoli forrige sesong.

Full av selvtillit

Liverpool og Napoli møttes også i pre-season. Da vant Liverpool 5-0, og Alisson sto i mål for første gang for sin nye klubb.

Selvtilliten i laget er høy foran kampen, forteller målvakten som fyller 26 år på tirsdag.

– Vi har troen på oss selv. Du får mye selvtillit av å slå et lag som Paris Saint-Germain, men dette vil bli en annerledes kamp, så vi må se på det annerledes. Vi må ta det med oss, og gjøre alt det vi har gjort så langt i sesongen.

– På banen spiller vi som et lag, og det at vi er et lag og ikke spiller som individualister er vår største styrke. Styrken vår er ikke bare én spiller, men at alle løper og kjemper sammen på banen for Liverpool.

Napoli - Liverpool spilles onsdag 3. oktober kl. 21.00, og vises på Viasport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]