– Er ikke dette moro

Det var kommentaren fra Jürgen Klopp til Maurizio Sarri da Liverpool lå under på Stamford Bridge.

13. okt 2018 kl 09.43 Einar Kvande

Da Liverpool møtte Chelsea på Stamford Bridge ble det helt tydelig at Jürgen Klopp og Maurizio Sarri er to managere som har stor respekt for hverandre, og da kampen var over ga de to managerene hverandre en god klem.

– Det er øyeblikk i en storartet kamp hvor det som skjer ute på banen bare overbeviser deg om å legge all anger tilside. Selv når du slipper inn et mål i siste minutt, eller fem minutter på overtid.

Slik forklarer Sarri sin reaksjon til Football Italia, etter Daniel Sturridge sitt utligningsmål like før slutt i London.

– En ekstraordinær oppvisning

– Det var en ekstraordinær oppvisning. Bare ti minutter tidligere kikket Klopp på meg mens kampen pågikk. Jeg spurte: «Hvorfor smiler du?»

– Han svarte: «Er ikke dette moro?» Jeg svarte: «Veldig moro». Han repliserte: «Det synes jeg også». På det tidspunktet lå laget hans under. Etter utligningsmålet, som vi husker som et stort øyeblikket, ga vi hverandre en klem som to gamle venner.

– Jeg er sikker på at han ville ha gjort det samme selv om Liverpool ikke hadde utlignet. Premier League kan gi deg en slik glede over fotballen, avslutter Sarri.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]