FEM FINGRE I VÆRET  Slik feirer en Liverpool-spiller som akkurat har scoret på Old Trafford.

Fikk tekstmelding fra Klopp etter frisparkperlen mot Manchester United

Harry Wilson storspiller på lån i Derby, og håper å figurere for Wales i landskampene mot Spania og Irland.

Harry Wilson innrømmer i et intervju med WalesOnline at han håper å spille seg til fast plass i Jürgen Klopps Liverpool-lag en gang i fremtiden.

Den hurtige angriperen forteller at Klopp kontaktet ham etter hans strålende frispark som bidro til å sende Manchester United ut av ligacupen denne sesongen.

– Han sendte meg en tekstmelding etter United-kampen. Han sa bare at det var et fantastisk frispark, og at jeg hadde spilt en veldig god kamp. Det var flott å høre fra manageren, når du ønsker å spille deg inn på laget hans en gang i fremtiden, siteres Wilson.

21-åringen feiret frisparkperlen med å rette fem fingre i være foran United-fansen. Det falt ikke helt i god jord hos landslagssjef Ryan Giggs.

– Giggs nevnte det til meg da jeg sluttet meg til landslagstroppen på søndag. Det var bare noe jeg gjorde av ren begeistring. Jeg har sett Liverpool-fans på Twitter skrive at Steven Gerrard og Fernando Torres har gjort dette tidligere. Jeg planla det ikke. Det bare skjedde. Jeg tror Liverpool-fansen likte det, smiler Wilson.

Fast inventar i landslagstroppen

2018 har vært et godt år for den unge waliseren. Han scoret sitt første landslagsmål mot Kina på 21-årsdagen sin i mars, og har også vært en nøkkelspiller på utlån både hos Hull City og Derby County. Før han ble sendt på utlån for hele inneværende sesong til Derby signerte han en ny langtidskontrakt med Liverpool.

Wilson er blitt tatt ut i alle fire av Giggs sine Wales-tropper etter at den tidligere Manchester United-stjernen tok over som landslagssjef. Han har vært på banen i tre av de fem landskampene hvor Giggs har ledet laget.

– Det har vært strålende. Like etter årsskiftet var jeg desperat etter å bli lånt ut for å få spille seniorkamper. Derfor var det flott at Hull ville ha meg. Det var en god overgang for meg, og jeg klarte å score noen mål og notere meg for noen målgivende pasninger mens jeg var der, og jeg ble også kalt inn i A-landslagstroppen.

– Jeg fikk min første landskamp fra start og scoret mot Kina, og denne sesongen med Derby har vært storartet. Nå er jeg fast inventar i Wales-troppen, og er henrykt over det.

– Jeg debuterte på landslaget i veldig ung alder, da Chris Coleman viste tillit til meg. Så fikk jeg ikke flere landskamper på noen år, men som ung spiller må du være tålmodig. Du må lære deg spillet ved å klatre på fotballstigen, og nå er jeg tilbake i Wales-troppen på fast basis, og ønsker å bli værende her.

Så langt denne sesongen har Wilson spilt ni kamper og gjort to mål for Derby. Sju av kampene har vært i ligaspillet, hvor han har gjort ett mål. For landslaget står han bokført med fire landskamper og ett mål.

Del

Harry Wilson

26.09.2018 08:50

Fem fingre som viser hvor Wilsons hjerte ligger

Her er enda en grunn til å digge det Harry Wilson gjorde på Old Trafford.

25.09.2018 23:11

Se målene:Man Utd slått ut etter frisparkperle og straffemål fra Wilson

Harry Wilson og Derby sendte Manchester United ut av ligacupen etter drama.

23.09.2018 10:33

Lampard synes synd på målscorer Wilson

Derby-manageren synes den innlånte Liverpool-spilleren har vært svært uheldig med skader.

Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2018 kl 20:55

Det blir travle dager for det medisinske apparatet

Fire spillere må undersøkes.

+
16.10.2018 kl 20:05

90 minutter for Alisson og Firmino

Brasil slo Argentina på overtid.

+
16.10.2018 kl 19:15

– Kun City har et stopperpar av slik kvalitet

Lokale journalister trekker frem Gomez og Van Dijk som best i Premier League.

+
16.10.2018 kl 17:41

Allerede på vei tilbake til Merseyside

Naby Keita vet ikke om skaden er alvorlig.

+